Vad kan du göra åt illaluktande svett i sportutrustning och kläder?

Att sportutrustning med tiden kan lukta mindre attraktivt är inte så konstigt. Beroende på hur du förvarar kläderna kan de börja lukta. Möjligheterna är många då det gäller att få bort illaluktande svett.

odörspray

När du vill använda en luktborttagare så ska du tänka på att den bör vara lätt att använda. Du vill ju inte ha sönder den. Vissa produkter förstör din inredning.

Bli av med illaluktande svett på enkelt vis

Det behöver inte vara svårt att ta bort illaluktande svett. spraya bort dålig lukt
Vissa saker kan tvättas. Gå igenom tvättråden. Om du gör fel blir resultatet sämre.

Det finns också luktborttagare textil som är särskilt anpassade till kläder och saker som är gjorda av material som du kanske inte vill slänga i tvättmaskinen. Du kan välja på tre riktiga storsäljare.

En bra produkt ska inte förstöra dina kläder. Den ska också gå att använda till många andra områden. Du kan ta med den överallt.

Hur ofta ska jag behandla?

Hur ofta du behöver behandla din utrustning beror ju på flera saker. Om det är så att du inte har rengjort på länge så kan illaluktande svett sitta så djupt att det blir svårt att komma åt. Men det behöver du inte oroa dig för om du använder luktborttagare textil.

Den går utmärkt att punktbehandla med. Men rengör en gång i veckan. Ta för vana att behandla utrustningen efter varje användning.

Tänk på omgivningen

Du skulle ju inte gå till jobbet om du luktade. Men på gymmet är det inte lika noga. Otrevligt värre.

Även om det är normalt så måste det finnas gränser för lukten. Det är väl få som gillar illaluktande svett? Detta oavsett om svettlukten kommer från dina redskap eller dina kläder.

Ta bort lukten då och då. Det kommer du tjäna på. Kläder som inte luktar är bättre.

Var kan jag köpa produkten?

De finns på allt-fraktfritt.se. Du kan även motverka dålig lukt från avloppsbrunnar.