Sverige har bara ett företag som har kunnat leverera handdesinfektion dygnet runt men bolaget syns inte i internets sökmotorer

Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Även biociderna är slut. Priserna skenar pga. coronaviruset.

Företagen allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har dock kunnat leverera varor non-stop.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
En av företagens riktiga storsäljare har varit C-vitamin som pulver.

Ingen känner till dem. Företaget är litet och sökmotorerna listar i stället apotek, stora företag, annonser och Youtubefilmer.

influensa

Till saken hör att de inte kan leverera någonting. Kanske står det någon flaska handsprit kvar. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

Konsumenter som vill ha alkoholfri handdesinfektion hittar inget att beställa. Produkter av hög kvalitet är slut på lagret. Under en begränsad tid kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De varorna kommer inte att vara lagliga länge.

Det kan bli så att folk får problem med huden istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion finns till försäljning. Produkter från Smittstopp säljer också bra.

Om du behöver rengöringsmedel för visir så kan du köpa det på desinfektionsfabriken.com.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

Så det finns koncentrat för desinfektionsmedel som blandas med vatten. Då gör du en bra insats för miljön samtidigt som du sparar en slant.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

Man kan köpa flera sorter med olika pris.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. Likaså doseringspumpar, sprayers etc.

Sortimentet kan snabbt bytas ut när det behövs. Man har utökat förpackningarna för vissa koncentrat.

Man sadlade om till att göra egna desinfektionsmedel.

Det är svaret på den mycket snabba leveranstiden.

När många upptäcker företaget så ökar trycket. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Vissa kan spara upp till 70 % med ett sådant koncept.

Man fortsätter att utveckla nya produkter. Ett enkelt desinfektionsbad i forma av en 32-liters plasthink är när detta kan läsas redan på marknaden. antiseptiskt medel Fyll i hinken och du är igång.

Den särskilda sprayen är ny. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.på desinfektionsfabriken.com kan du beställa allting som du behöver.

Det är ett bra coronakit.info och därifrån kommer en del besökare, säger Gert Strand.

Du får ingen hjälp av sökmotorerna, sök på Smittstopp istället.