Smaksatt vatten, lite näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på kryddat kolsyrat mineralvatten innehar varit ganska fantastisk, den ökade efterfrågan beror utan tvekan delvis därför satsningen på en “friskare livsstil” och den betvivla som många innehar för kranvatten.

Kryddad vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som går labb i labb med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter och dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna av födoämnen och drycker granskas som aldrig förr.

Men som du kan presentera dig, utan att tvinga i dej något av annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, är det ganska mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider samt vänder på märkningsreglerna som tillverkar att man missar flera utav detaljerna i vad som är i drycken på etiketten och en del är det vad människor förväntar sig att se, även om de inte fullt ut begriper vad det hela innebära.

Ett utav de mest anmärkningsvärda exemplen är antagligen Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola har lika mycket socker som ett motsvarande glas med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som är i fruktjuice väljer de att ej ange något om.

Om du idag anser att 10 bitar socker låter mycket – vilket det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds innehåller, analog 16 bitar socker utav kolhydrater!

Fler och flera inser vådan utav att stoppa i sig en mängd tillägg socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället består av sötningsmedel av tveksamma hälsoskäl.

Kryddad bubbelvatten, vinner mer samt mer terräng som ersättare utav de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: https://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige bör vi taxera oss speciellt lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att handla i livsmedelshallarna.

Smaksatt vatten – ett hälsosammare alternativ och med kravet på en sundare livsstil promenerar det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker.

Konsumenter tittar alltmer sin födoämnen samt dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig förr.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en del av en nyttig livsstil.

Att hålla kroppsfunktionerna väl hydrerad förbättrar energinivåer, stöder till att spola toxiner från ditt system, samt stöder till att hålla huden så den tittar på mer ungdomlig ut.

Vatten, i antonym till traditionella kolsyrade drycker, juice, kaffe etc är kalori utan och innehar inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara en del trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar samtliga fördelarna med rent vatten men med extra fördel för att det smakar bra, samt med så flera intressanta och dramatisk smaker som är att få nu finns det alltid någon smak som kan tilfresställa även den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut val för den hälsomedvetna konsumenten.


Mer Info Här.