Så lätt är det att få bort kattkiss lukt

Katter är mestadels renliga. Så länga katten sköter sin egen hygien är det noll problem. Men att få bort kattkiss lukt är en annan femma.

ta

Hur ska du göra? Det finns lite olika sätt och det är klart att du ska försöka använda dig av en metod som inte är farlig vare sig för dig eller för missen. När du använder Yokoair behöver du inte oroa dig.

Om du vill få bort få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Att få bort kattkiss lukt kan vara tidsödande men med Luktstopparen så fungerar det. Yokoair är ett utmärkt val för detta. Sprayen fungerar inte bara mot katturin utan även mot andra typer av odörer.

Sprayen kan enkelt tas med i bilen. Sprayen kan även applicerat direkt i kattburen. Sprayen kan användas effektivt i de flesta miljöer. Om katten har kissat på någonting så kanske du vill kasta det.

Nu behöver du inte kasta allt gammalt längre. Spraya bara med produkten och snart känner du inte lukten längre. Nu är det enkelt att bli av med lukter i ditt hem.

allt-fraktfritt säljer alla produkter som du kan tänkas behöva.

Lär katten att kissa på rätt plats och undvik märkning

Kattkiss kan undvikas. För det första så är det en fördel att jobba med att lära katten att kissa på rätt plats. En kattdörr gör att katten kan kissa ute enklare.

När det finns en kattlåda så gäller det förstås också att byta sand ofta. Du kan även använda sprayen för att dämpa lukten något. Om du har en bra spray så är det ok.

Hankatter är duktiga på att markera revir. Katter som inte är kastrerade har oftast starkare revirinstinkter. Det kan vara en av anledningarna till att katten markerar. äcklig doft i tvättmaskin Katter är inte hundar men det går att lära dem att inte kissa hur som helst i hemmet.

Genom att hålla koll på lukterna ligger du steget före. Om du vill vara riktigt effektiv så kan du använda sprayen. Du behöver icke leva i lukt av kattkiss och därjämte så är det inte pinsamt om det kommer gäster som kanske börjar undra varför det luktar så dåligt hemma hos dig.