Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

I jul vill vi dricka julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

must

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara julmust med din läskmaskin. Du kan exempelvis prova att göra egen slush som du kan smaksätta med julmust-essens. Det finns även colasmak som du kan använda.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. aromer för hemläskmaskin Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Det ändrar du med läskkoncentrat.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt smak

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Prova olika smaker. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Du får billig läst som smakar bättre. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du blandar som du själv tycker är bäst.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.