Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men det är inget att skämmas för. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Ingen mer dålig lukt alltså.

ta

allt-fraktfritt.se harhar 2 sprayer i sortimentet. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Vissa skor är det bättre att kasta. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Allt har ett bästföredatum. Det gäller även skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Applicera sprayen direkt i skorna. Applicera ett lager. Det är det enda som behövs. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. Sedan är lukten borta.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Byt en gång om dagen. ta bort svettig lukt i skor Andra kan byta flera gånger om dagen. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Glöm inte att tvätta fötterna. Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.