Rekvirera bra glukosamintabletter på internet för att kunna hantera artros

Med stigande ålder är inte artros mer någon nödvändig konsekvens. Det är idag känt olika metoder att lindra artros med ont i leder och annat bland annat med glukosamin som kan mildra symptomen. Frågan är om man måsta gå till apoteket för att handla glukosamintabletter?

Funkar inte de glukosamintabletter som vi köper på apoteken?

Har du provat apotekens glukosamintabletter och märkt att de saknar effekt? Du är inte ensam. Apoteken har alldeles gratis fått ett monopol på denna produkt eftersom läkemedelsindustrin har valt att klassa detta kosttillskott som läkemedel.

Monopolet har skapat en prisbild på apoteken som kraftigt överstiger vad produkten rimligen skulle kosta.

Flera studier av glukosamin har gjorts och resultaten visar att ett intag per dag av 1500 mg ger den bästa effekten. Detta resultat gäller generellt oavsett om det är knän, fingrar eller andra kroppsdelar. Men handlar man medlet Artrox på apoteket får man bara 625 mg per tablett.

För att öka förvirringen rekommenderar apoteken max två tabletter per dag vilket är för lite enligt alla undersökningar. Hur löser man detta? glukosaminpiller för djur har inga restriktioner. I hälsokostbutikerna finns både pulver och tabletter men kvaliten är osäker och dessutom är de avsedda för djur. Då kan en bättre lösning vara att handla online istället.

Om man tänker på problemen med apotekets glukosamintabletter så är nätet den effektivaste lösningen

Gelest AB säljer GlukoPlus. GlukoPlus är glukosamin av hög kvalitet som är avsett för människor. Gelest AB säljer detta som kosttillskott för människor i Storbrittanien.

Som tur för oss svenskar finns glukosamin både som pulver och tabletter att handla från exempelvis allt-fraktfritt och prisad på nätet. Fast det måste stå att innehållet är för häst eller hund är det samma glukosamin som vi människor har glädje av.

Förmodligen det bästa sättet att få tag på glukosamin till rätt kvalitet och bra pris. Som du vet gäller det ganska stränga regler för svenska e-butiker.

Det är nödvändigt att du behandlar artros på korrekt vis

Cirka tre veckor är den tid det tar förglukosaminet att börja verka. Det är den tid det tar innan kroppen börjar producera smörjmedel ute i lederna. Efter tre veckor ska du kunna märka att smärtorna minskat eller försvunnit helt. Reklamen säger: hjälper inom 3 veckor.

Något man ska komma ihåg är att man trots glukosaminbehandling kanske inte helt blir av med värken. För att få riktigt god effekt så är det viktigt att man får en heltäckande behandling och att man även stärker kroppen med rätt typ av gymnastik.

Sjukgymnaster har den kunskap som krävs för att visa lämpliga övningar att utföra I hemmet. Yoga kan faktiskt hjälpa. En promenad i maklig takt för att sllippa värken.

Man kanske bör ta sig lite tid och se över hela sin livsstil och kanske bli fri från värken på detta sätt. Redan i 40årsåldern kan kroppens leder börja göra ont eftersom produktionen av smörjmedel har minskat.