Passiv rökning är seriöst!

Idag vet de flesta att passiv rökning är farligt. Att andas in rök från andra kallas passiv rökning och är dödligt. Det här är skrämmande att tänka på för det kan ju vara svårt att göra något åt det faktum att folk i ens omgivning röker.

cigaretter

Trots att man blivit drabbad av passiv rökning märker man inte av symtomen direkt. Detta är särskilt vanligt om man utsätts dagligen. Inte ens om man är i tredje hand går man säker.

Röken kan sätta sig i kläder och föras vidare till andra. På detta sätt kan små barn få i sig röken. Genom att bli medveten kan man ifrågasätta lagarna mera.

Är e cigg farligt för andra?

När man använder e-cigaretter förhindrar man passiv rökning. inte farligt på samma sätt. Med en el-cigarett slipper man allt det passiva och man skadar inte lungorna. Detta leder inte till passiv rökning och det är ju bra.

Det är viktigt att tänka på sin omgivning

De som röker och vill fortsätta med detta kan ibland komma med passiv rökning argument som kan te sig som otroligt löjliga. Man menar att det är de som inte röker som är på krigsstigen helt i onödan och det finns till och med rökare som kallar sig för det förföljda folket. Om man vill fortsätta ånga kan man ju prova en el-cigarett, det är en mycket bättre hobby.

Alla måste tänka mer på sin omgivning. Även produkter som parfym och kroppsvårdsprodukter kan störa andra. var kan jag köpa e cigaretter
Med lite sunt förnuft så inser man att det gäller att betänka hur man får andra att må. Äger man en restaurang gäller detta även för dem.

För att bekämpa passiv rökning måste man ha hela området fritt. Det blir ju ändå så att man får i sig av röken. Butiker bör även överväga hur parfym i ingång och på produkter påverkar kundernas välbefinnande och upplevelse av butiksutrymmet, och butiksägare bör satsa på att skapa en plats där även parfymallergiker kan vistas.