Otroligt mycket roligare med snygga gratis etiketter som du hämtat till ditt hemmabryggda vin´s flaskor.

För att kunna ge ett proffsigt yttre bör du använda sig av attraktiva etiketter till ditt hemmagjorda vin. Det kan knappast bli enklare att göra gratis etiketter till dina hembryggda vinflaskor. gratis etiketter Snygga proffsiga vinetiketter höjer direkt båda syn- och smakupplevelse. En påtejpad tradig bit maskeringstejp med datumangivelse imponerar inte på dina vänner.

plastetiketter

Genom gratis etiketter på internet så får du väldigt attraktiva etiketter

Om du inte tror mig gå till freelabelmaker.com, vinetiketter.com eller gratisetiketter.se där det finns en imponerande samling etiketter som är gratis.

För ölbryggaren finns det snygga öletiketter att tanka ned också. Om du inte ens tänkt på att du faktiskt kan skapa professionella vinetiketter genom att ladda ner en färdig mall och fylla i så har du mycket att se fram emot.

Även om man granskar dina gratis etiketter noggrant och ser att de inte kommer från ett tryckeri, ger de ett tillräckligt proffsigt intryck. Det är ju också roligt att med personliga etiketter få bättre ordning i vinkällaren och snabbt se vad som finns i vilken flaska.

Är det inte svårt att skapa egna etiketter för vinflaskorna?

Kan inte bli lättare,på gratis etiketter är jobbet redan gjort. Alla vanliga etiketter har redan en snygg design. Du kommer till “dukat bord”. Olika textfält som ska kompletteras och sedan är det klart. För att få det slutliga personliga utseendet kan du välja färger och det finns ett urval olika dekorationer.

När dessa moment är klara är det färdigt för din skrivare. Om du använder självhäftande papper kan du lätt skriva ut dina etiketter till dina vinflaskor.

Eller på gummerat etikettepapper som har klister på en sidan som man fuktar med en svamp.
Dessa båda papper beställer du enklast från allt-fraktfitt, sajterna hembryggning eller prisad.

Sedan så är det bara att klippa ut etiketterna eller skära ut med linjal längs skärmarkeringarna så att de ser snygga och jämna ut.

När du ska ge bort ditt hemmagjorda vin som present så är detta ett måste skapa etiketter
Det blir så mycket trevligare för mottagaren att påminnas om vem som har gjort vinet och att det är en personlig present via den hälsning som finns på flaskans etikett.

Samma flaskor kommer oftast återanvändas flera gånger.

Äldre etiketter, om du vill byta, är inte svårt att få bort. Blöt etiketten med vanligt vatten och lyft eller skrapa bort. Vare sig det är helt nya flaskor eller köpta på Systembolaget – som du gjort rent – är det lätt att sätta på nya etiketter. Du vill väl vara stolt över ditt vin och utseendet på flaskorna?

En gammal eller rentav felaktig etikett ger fel signaler. {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information