Nu kan du äntligen få bort svettlukt från kläder på ett enkelt sätt.

Det finns vissa kläder som inte tål att tvättas i maskin. Det är inte alltid tvättmedlet biter och de kan lukta svett oavsett. När du inser att det inte går att få bort svettlukt från kläder genom att vädra eller tvätta så krävs det andra metoder.

Har du provat att använda en luktborttagare? Du behöver inte längre förstöra kläderna i tvättmaskinen. Skor tål oftast samma behandling därför kan metoden användas även till detta.

Svettluktsdödaren används i första hand till sportkläder. Även en Luktstopparen kan fungera. Du kan köpa dem online via allt-fraktfritt.se.

få

Så FÅR du BORT SVETTLUKT FRÅN KLÄDER

Det finns flera olika metoder att få bort lukt. Sprayen Yocoair är ett populärt exempel. Med sprayen kommer du åt överallt och kan ta bort lukt när som helst.

En spray kan du ta med dig när du reser och det är verkligen smart. Sprayen kan även tas med på resan och agera som räddaren i nöden.

Hur vet du om det luktar svett om dina kläder?

Man känner ju igen lukterna så det kan uppfattas som en löjlig fråga. Men det finns annan lukt också. Om materialet i din sportutrustning och kläder har börjat ruttna så kanske du får bort lukten med en luktstoppande spray men materialet kommer ju inte att repareras av den.

Vissa sprayer är inte bra för dina kläder. Det ska du komma ihåg. Du vill inte skada dina kläder bara för att du vill få bort dålig lukt. Var alltså noga med att undersöka om det verkligen är tal om svett och lukt som har uppstått då du har svettats i kläderna.

Om du tvättar fel måste du ändra på det

Det finns även kläder som kan lukta illa trots att de går att tvätta i maskin. Det rör sig till exempel om vissa syntetiska sportkläder. De luktar illa direkt. Kanske tvättar du fel.

Ta reda på om det behövs sköljmedel. deo mot kraftiga svettningar
Ju bättre du tvättar desto bättre blir resultatet. Tvätta kläder på rätt sätt och få bort svettlukt från kläder.

Men vissa kläder är det bättre att spraya. Sprayen kan du använda direkt. Som en säkerhetsåtgärd kan du ta med sprayen i bilen.