Nu finns läskmaskinEN som hjälper dig att göra egen julmust

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

Läskmaskin

Om du vill göra hemläsk så är koncentrat att föredra. På så vis får du en godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En flaska ger 12,5 liter. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Julmust med lite mer vanilj kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. aqvia smaker Det kommer att uppskattas av din familj.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Eller du kanske inte gillar bordsvattnet som finns att köpa? Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Du blir din egen dryckesblandare.

Se till att ha rätt smaker hemma

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Ha lite variation. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du blandar som du själv tycker är bäst.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.