Med glycerol gör du enkelt egna såpbubblor

Du kan få till bubblorna snabbt och lätt. Se till att ha glycerol, diskmedel, vatten och lite socker hemma för att göra bubblor. Då har man det som krävs.

Såpbubblor är en riktigt rolig aktivitet för dagar då man kan vara utomhus

Såpbubblor kan göras över generationsgränserna. Glycerin, vatten och diskmedel är allt som behövs.

Om man vill ha rätt konsistens så kan man ha i lite socker. Att ha såpbubblor som hobby kostar inte mycket.

Var hittar jag glycerin?

Man kan köpa i vanliga butiker men man kan få leta ett tag. I flytande tvål finns glycerin men det fungerar inte att göra bubblor av.

Bäst är att handla online på tex. allt-fraktfritt.Hos allt-frakfritt.se kan du köpa din glycerol. köpa glycerol billigt Bunkra upp med rätt varor så att du inte blir utan.

Kan jag använda glycerin?

vegetabilisk

Är det farligt att använda sig av flytande tvål för lekar i badkaret? Ja, det funkar fint. Med glycerin är det samma. Man vill ju inte äta det men. Överallt finns ju glycerin.

Det är inte farligt. Precis som att du låter dina barn tvätta sig med vanliga duschkrämer så kan du låta de leka med de hemmagjorda bubblorna.

Hur får man de stora bubblorna?

Man måste ju ha rätt redskap, såklart. Man kan fästa två snören vid två pinnar och sedan doppa detta i lösningen. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Den här aktiviteten passar som sagt bäst utomhus men om man inte har något val så kan det även fungera i ett större badrum så länge som man är försiktig och beaktar halkrisken.