Köp inte handsprit för handsprit fungerar inte mot coronaviruset

Handsprit behövs inom vården för att döda bakterier, mot virus är det verkningslöst. Handsprit har ingen verkan på virus och det gäller även coronaviruset.

Det säljs hundratusentals flaskor handsprit och säljarna talar givetvis inte om att det inte fungerar, då köper inte kunderna.

På hemsidor och bloggar lär man ut att handsprit fungerar mot virus och corona pandemin.

Därefter förklarar man varför det fungerar på ett trovärdigt sätt och länkar därefter till handsprit på ett nätapotek och får provision på alla köp.

Varning för Handsprit

Händernas eget försvar mot coronaviruset är bakterier på huden och dessa dödas av handspriten. Talgen i hudens porer tvättas ut.
Händerna står helt utan skydd när handspriten torkat.

Handdesinfektion utan alkohol är däremot tillräckligt stark för att döda coronaviruset. Finns fortfarande att köpa på prisad.seDär finns också antibakteriell handtvål och desinfektionsmedel, även för företag.

desinficera

Kasta all handsprit uppmanar professor i bakteriologi

Desinfektionssprit är för svagt för att döda coronavirus. Klara besked från överläkaren och professorn i klinisk bakteriologi, Agnes World:

Endast bakterier dödas av handsprit, den har ingen verkan mot virus.
– Släng omedelbart all handsprit, uppmanar hon.
– All handsprit jag hittar kastar jag. Handspriten behövs däremot inom vården och på sjukhus.

https://www.expressen.se/halsoliv/halsa/professorn-sluta-med-handsprit/

Blanda inte egen handsprit

Att blanda egen handsprit av T-röd denaturerad sprit fungerar inte mot coronaviruset.

Tiotusentals människor blanda egen handsprit av T-sprit efter recept som sprids på nätet.
Därefter skall denna illaluktande sörja användas på händerna.

Man häpnar när även tidningar sprider dessa “råd” till sina läsare. T-Röd säljer som smör i solen.

Blandningen är verkningslös mot coronaviruset, alkohol är för svagt. Den slår ut hudens eget bakterieskydd som annars skulle angripit coronaviruset och kanske många gånger dödat det.

T-sprit är inte avsedd att ha på händerna eller huden. Klicka här för att gå till coronaviruset.info. Den är blandad med denatureringsmedel för att inte kunna drickas. Sean färgas T-spriten med färgämne.

Den hudläkare som skulle säga OK till denna blandning lär vara svår att finna.

Blanda din egen handdesinfektion som är identisk med köpt

På marknaden finns koncentrat under namnet PandemStop till att blanda 1/2 liter och 5 liter Handdesinfektion och Ytdesinfektion.

Tillverkare är ett mycket kompetent svedalaföretag som har tillverkat desinfektionsmedel i 12 år och har tillstånd för tillverkning både från kemikalieinspektionen och länsstyrelsen.
Värt att nämna för nu lär det dyka upp en massa hemtillverkade produkter, som om de en ens fungerar, tillverkaren har vare sig den kunskap som krävs, godkända lokaler, utbildad personal eller erforderliga tillstånd.

Vem kan leverera desinfektionsmedel när det verkar vara slut överallt?

Desinfektionsmedel, handdesinfektion och antibakteriell tvål har sålt slut i hela landet på några dagar. Verkningslös handsprit har sålts i miljoner flaskor.

Desinfektionsmedel har tagit slut i hela Europa. Hela EU har slut på tomflaskor, pumpar och sprayers. Glycerin är slut och priset går upp, används som återfuktningsmedel i handdesinfektion. Desinfektionsmedel innehåller biocider som dödar coronavirus, dessa är slutsålda.

Flaskor tillverkas dygnet runt och fylls efterhand och säljer slut direkt.

Fräcka företag säljer desinfektionsmedels utan att kunna leverera. Det är okänt när i framtiden leverans kan ske. Köparen kan bara hoppas få leverans i tid.

Ytdesinfektion och handdesinfektion är när detta skrivs slut i alla närbutiker och apotek. Coronavirusdödande handtvål är slut.

Dessa nätbutiker kan däremot leverera:
prisad.se
köpapris.se
allt-fraktfritt.se

Små företag som säljer direkt till konsument och andra företag. I stort sätt okända av andra än sina egna kunder. Ingen av butikerna är på de 3 första sidorna i Google på Köpa Handdesinfektion.
Google med AI skickar sina besökare till butiker utan varor.