Kan smaksatt bubbelvatten göra dej fet?

Samtliga har hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att dricka.

Folk kräver omfattande mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall fungera adekvat, men de flesta människor anser möjligheten att dra i sig mugg eller glas efter mugg med alltsammans smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder vari vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Många människor vänder sej till mer spännande drycker, såsom kolsyrat vatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med fluid per dag.

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck ej är så hälsosamt som man skulle kunna tro?

Kan det kanske till samt med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna utav Karboniseringen

Jo, ryktet om att karboniserat vatten faktiskt kan orsaka uppsvälldhet samt viktökning är totalt lätt falskt, så man man vara totalt lugn och fortsätta dricka smaksatt karboniserat bubbelvatten.


Klicka för mer info.

Att kolsyra är ofarligt.

Att lägga kolsyrade bubblor till vatten alternativt dricka, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Dessutom kan kolsyragasen agera totalt tvärtom att du känner dej mätt och belåten snabbare samt detta skulle minsann kunna tillföra dina ansträngningar att viktnedgången.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men när bubbelvatten i sig är totalt ofarligt och möjligen bäst för din hälsa, dricker de flesta folk ej det i sin förädla form.

Vanlig dricka har en avsevärd samt avskyvärd mängd socker samt kalorier.

Även lightläsk, med inget kalorier per dos har potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns några smaksatta drycker som är en del bättre, man behöver totalt enkelt själv kontrollera dryckens natriumhalt och art av sötningsmedel för att avgöra om drycken kan vara ett hållbart alternativ till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka autentisk samt rätt så kraftig viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare av läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker består av lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan verka vilseledande, men är (givetvis listigt valt av dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice har lika mycket socker som läsk.

Man uppskattar att en ask Coca Cola har kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar ickeverbal om är apelsinjuice innehåller nyttiga vitaminer samt mineraler som fattas helt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice utav apelsin alternativt äpple, eller en butelj Mer, får man i sig motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Detsamma innefattar för ett bägare Oboy, bestående utav mjölk och 4 teskedar chokladpulver.

Även i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck av märket Red Bull skänker dej ej bara vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man idag önskar dricka kolsyrat vatten för att njuta av dess roliga, brusande konsistens kan det vara en klart nyttig vana att krydda det med sockerfria aromer – som ej alstrar någon viktökning.