Kan man få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

Många känner att de behöver läsa på för att lära sig mer om vad de ska göra när nya pandemier blossar upp i samhället. I Sverige har man tagit beslutet att inte tvinga på folk en tillvaro i karantän. Det kan innebära att svenskarna måste förlita sig på att skaffa ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Coronavirus finns överallt

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. Kanske tror du att de bara är patienter med influensasymtom som är sjuk, men så är det inte. Viruset kan även smitta barn, trots att man inte trodde det i inledningen av virusspridningen.

Om du vidtar vissa försiktighetsåtgärder kan du slippa coronavirus. Du behöver se till att jobba med handdesinfektion såväl som med ytdesinfektion. Handdesinfektion får du med en bra handtvål som är antibakteriell.

Luras inte att använda handsprit. Några av våra vanligaste sjukdomar överlever handspriten. Om du spritar händer ofta så förlorar händerna sitt skydd mot virus.

Då blir man dubbelt drabbad när man väl för en virussjukdom. Alkoholfri katjonisk handdesinfektion är en bättre lösning.

Med en bra bakteriedödande tvål kan du få bukt med viruset snabbt och lätt. Se bara till att alla i ditt hushåll gör på samma sätt. Var ett föredöme i jakten på ett bra virusskydd. Köp också rätt tvål. Handsprit är inte det första valet i kampen mot coronavirus!

Du kan få ett bättre immunförsvar mot coronavirus genom några enkla steg.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Även om du just nu har ett svagare immunförsvar behöver du inte känna dig rädd eller uppgiven. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Försök att tänka positivt och lyssna inte på alla domedagsprofeter, då kan du få ett bättre immunförsvar. Det är viktigt att äta rätt. Då kan du hålla dig frisk.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Oftast tänker man inte på att ta den. Man kan prova att köpa och äta ester-C tabletter. Bättre immunförsvar hjälper mot fler sjukdomar än bara coronavirus.

De hälsokostkunniga brukar ta kolloidalt silver 15 ml morgon och kväll enligt doktor Annika Dahlkvist tips. Kolloidalt silver 15 ml kan spyas på olika föremål. IONplus står sig väl i branschen.

Du kan göra rent med ytdesinfektion

Det går också att använda smart ytdesinfektion mot bakterier och virus. Med en antibakteriell spray kan du spraya på de ytor som du använder mest hemma, på så sätt blir de fria från bakterier och virus. Sprayen passar överallt.

Coronavirus verkar gilla plast, då viruset kan överleva under flera dagar på ytor av plast. En del väljer att sätta alla saker som kommer utifrån i karantän under tre dagar. Du kan förkorta väntetiden med hjälp av sprayen.

Mycket är vunnit om du använder desinfektion och den antibakteriella sprayen på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Smittstopp Information I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Boka inte biljetten till månen än!

Under pandemin har flaskor sålt slut i hela europa, råvaror till desinfektion är slut osv. Den som vill hitta bra desinfektion kan få leta länge. Nätbutikerna kan fortfarande ha ett lager.Du kan handla mycket av dina förnödenheter hos prisad.se och köpapris.se.se.