Hur kan vi skydda oss mot coronavirus på jobbet?

Kanske oroar du dig för coronavirus på jobbet? Hur kan du få ett riktigt gott skydd mot coronavirus på en arbetsplats? Alla lovar guld och gröna skogar och det är inte säkert att det fungerar.

Gå inte på myten om att handsprit är ett bra skydd mot coronavirus.

handsprit

Det är en missuppfattning att handsprit är det bästa medlet för handdesinfektion. Handspriten tog till och med slut på apoteket. Som tur är fanns det bättre produkter att köpa.

Handtvålen ger bäst skydd mot coronavirus. Sprit behövs inte. Handspriten kan inte hantera några av våra mest vanliga virus.

Handspriten kan skada dig. Spriten tar bort alla naturligt förekommande bakterier. Många virus överlever spriten och nu finns inga bakterier som angriper dem.

Regelbunden användning av alkogel torkar ut händerna. Porerna förlorar fettet. Ofta leder det till att händerna torkar ut. Med handsprit kommer en massa konstiga kemikalier.

Om du köper en katjonisk handsprit så dödar den alla virus.

Köp inte mer handsprit, det behövs inte. En antiseptisk tvål, som tex. Om du vill ta död på corona så ska du använda Smittstopp.

Köp en bakteriedödande tvål till jobbet

Tvätta händerna även på jobbet. Det spelar ju ingen roll om du är noga när alla andra slarvar. Det känns inte roligt att vara den som tjatar men under en pandemi handlar det ju om liv och död.

Genom att ställa ut bakteriedödande tvål i kök och på toaletter kan du få fler att ta detta viktiga steg. ytdesinfektion Om alla hjälps åt så kan vi klara av det.

Prova antibakteriell spray för ytdesinfektion

Det är mycket viktigt att desinficera händerna med rätt typ av handtvål för att få ett gott skydd mot coronavirus. Men det finns mycket mer än så att tänka på eftersom viruset kan finnas på ytor omkring dig. På jobbet måste du vara extra försiktig då du inte kan kontrollera exakt hur andra omkring dig sköter sin handhygien.

Den antibakteriell sprayen kan användas på dörrhandtag och datormöss. Alla kommer att uppskatta din insats. Den bakteriedödande sprayen är enkelt att ta med.

Köp gärna antibakteriell handdesinfektion som sprayflaska. På så vis får du ett extra skydd. Produkten har en bevisad effekt mot coronavirus.