Gör egen julmust med en läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men de varianter som säljs i butik är inte de mest hälsosamma.

Men nu finns läskmaskinEN. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

aqvia

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Det finns även colasmak som du kan använda.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Julmust med lite mer vanilj kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. kolsyremaskin Julmust Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch julmust eller cola, precis vad de känner för!

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Ha lite variation. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.