Glycerin fixar biffen

Du kanske undrar “vad är glycerin?Det finns en hel del information på webben. Glycerinet är en alkohol som finns i olika fetter. Glycerin (Glycerol) förekommer naturligt i exempelvis vin och bidrar med fyllighet.

Glycerol är ett annat ord för samma sak och har snappats upp av fitness-industrin då man har upptäckt att det har effekt på musklerna. Men det är inte bara muskelknuttar som är intresserade av vegetabilisk glycerin.

Du vet väl att du kan använda glycerol i din vardag?

Du kan köpa glycerol men de säljer inte så stora förpackningar. De flesta köper dock glycerol på webben idag.Köp hos allt-fraktfritt.Där får du bättre pris. Det är viktigt att du bara köper glycerin som är granskat och godkänt av livsmedelsverket.

Glycerol kommer i många olika varianter.

Glycerin används av många som ett utmärkt fläckborttagningsmedel. köpa glycerin Precis som med andra fläckborttagare så ska du behandla fläcken med glycerinet en bra stund innan du drar igång tvättmaskinen. Det rekommenderas att du behandlar några timmar innan.

Man kan också använda det till hobby. Prova till exempel att göra en snöglob. Såpbubblorna blir extra stora om du blandar i glycerinet. Det blir en ny dimension!

Ett helt naturligt ämne som man ska använda på varsamt sätt

Glycerinet är en naturlig beståndsdel i människokroppen. Läs på baksidan av din hudvårdsprodukt, kanske hittar du ingrediensen där.

Var försiktig när du kombinerar glycerin med muskelstimulerande medel. Det har förekommit rapporter om magont. Det är ingen större fara att köpa glycerolen produkter.

Du vet väl att glycerol finns för invärtes bruk också? Det är viktigt att man har koll på vad man stoppar i sig.

Hemmagjord hudvård

vart

Om du gillar hudvård så kan du använda glycerin för att göra egna produkter. Om du gör egna glycerinprodukter så spar du mycket pengar. Om det inte funkar som du tänkt så kan du använda det till att ta bort fläckar med istället.