Finns det preparat som fungerar mot coronavirus?

Än finns inget vaccin mot corona men det kan finnas andra produkter mot coronavirus. Några enkla medel finns det ändå. Börja med att tvätta händerna.

Många glömmer att tvätta händerna!

Vi måste bli bättre på att tvätta händerna om vi ska lösa krisen med coronavirus. Dels ska du ha en bra antibakteriell tvål och dels måste du veta hur du ska använda den. Du måste låta tvålen verka.

Applicera både antibakteriell tvål och spray. Var noga när du tvättar händerna, låt minst 20 sekunder passera. Därefter sköljer du av händerna med vanligt vatten. Spara dina pengar och köp inte hem flera flaskor handsprit.

Det hjälper inte om du använder smutsiga handdukar, använd rena istället. Under en pandemi kan det vara klokt att använda engångsservetter för att torka händerna även hemma. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Coronavirus kan även finnas på jobbet

Du måste tvätta av alla ytor. Ibland kan du ju ta i skitiga handtag, då måste du tvätta dig igen. De som bor i flerfamiljshushåll ser det som extra viktigt.

Nu vet man att coronavirus överlever i flera timmar och kanske dagar. Oftast rör dig om flera dagar. Med en antibakteriell spray för ytdesinfektion kan du ta hand om alla ytor som du kommer i kontakt med. Smidigare blir det inte.

cononavirus

Behandla även sådant som du tar med dig hem. Visste du att sprayen kan ätas när den har torkat? Dessa är bättre produkter mot coronavirus.

Var eftertänksam

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. Man kan köpa det i pulverform också.
Det räcker med 1 gram. Oftast gör det nytta långt tidigare. Vissa säger helt andra mått.

Kolloidalt silver säljs som kosttillskott i USA. handdesinfektionsmedel Utfallet av preparatet är olika. Annika Dahlkvist har en egen blogg där hon skriver om preparatet.
Här är tipset att spraya kolloidalt silver på alla grönsaker och all frukt man köper, och låta självtorka. Då dör virusen. De som köper IONplus tycker att det fungerar.

Anders Tegnell tror att han är expert i TV. Landets skolor får allt svårare att följa de utfärdade rekommendationerna. Hosta skall man göra i armhålan.
Coronaviruset kan leva upp till 3 dygn på ytor, där det hamnar när man stöter mot något. Rådet kom av Anders Tegnell för 10 år sedan. Man måste ha ett sunt förnuft. Gör det som fungerar för dig. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hjälper handskar mot viruset?

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Du kan använda handskar överallt. Köp rätt produkter direkt. Peta inte dig själv i ansiktet med handskarna på. Så kan coronavirus komma in i kroppen.

Skyddet som du använder måste ha rätt säkerhetsklass. Den enklare typen som de flesta har fått tag i har inte tillräckligt finmaskiga hål för att hålla coronavirus ute. Köp inte de undermåliga produkterna.

Tänk på hur du använder händerna. Använd rätt handdesinfektion så är det ingen fara. Så länge som du tvättar händerna.