Du vet sannolikt att grape tonic nyttjas för att spä ut drinkar?

Du glömde att införskaffa alla ingredienserna till festen och gästerna är redan här. Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Gillar du grape tonic – så kommer du igång med Sodastream

Kontrollera att allt är på plats innan du aktiverar Sodastream. Det måste lösas tidigt. Vänta inte på bokningar.

grape

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Läskkoncentrat ger en god smak. Allt som behövs är maskinen.

Använd dina koncentrat. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. Om någon vill ha grape tonic är det bara att servera det. Du kan liva upp festen utan en full kyl.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Mycket stark smak, man kan ta häften Indian Tonic och hälften sockerfri Sockerdricka så blir det i styrka som Grapetonic.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

grape tonic går även att servera alkoholfritt. Det blir ett bra komplement till drinkarna med alkohol.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Om du har en massa olika läskkoncentrat hemma så är det bara att fråga vad som önskas. Föräldrar blir ju också glada av att veta att egen läsk som görs i en Sodastream läskmaskin kan vara så mycket nyttigare.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Vissa aktörer blandar ut sina essenser med sötningsmedel, det gör inte Aromhuset.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. Så fort man behöver kolsyran är den slut. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. Du kan köpa deras produkter hos Rusta.

Storkök har behov av större volymer, därför brukar köken dra särskilda kopplingsslangar mellan läskmaskinen och seriekoppla den. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Våga prova

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Mixa fritt. Efter en tid blir du mer smaksäker. Du kan också googla efter tips.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Du kan ändra smaken på vin också. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Piffa till bålet med hjälp av läskmaskinen. Det kan du skapa på ett så kreativt och roligt sätt med dina essenser. Du får rätt färg och smak. gin o tonic grape tonic Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. Starta bara läskmaskinen igen.

Du blir inte beroende av din lokala butik. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Det kan alltså bli groggafton rent spontant. Det kommer att bli en dundersuccé.