Det nya svenska företaget säljer desinfektionsmedel till sjukvården

Företaget i fråga heter desinfektionsfabriken.com.

Om du behöver desinfektionsmedel i din verksamhet så kan du beställa det online.

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Det gäller även biocider och glycerin. Det leder till höga priser.

Desinfektionsfabriken.com har inga problem med sina leveranser. Bolaget saluför också C-vitamin som pulver som är billigare än tabletterna.

Affären drivs av välkända Gert Strand AB som har sålt desinfektionsmedel sedan 2008.

Produkterna är alla av premium kvalitet och är baserade på företagets Triple Action koncept. Det är vanligt att späda ut desinfektionsmedel med vatten.

bakterier

Våra produkter produceras på ett annat sätt. När man desinficerar något går en del av biociden tillspillo för att knäcka smuts och annat på ytan och för att rengöra och väta sig ner i ytan.

Desinfektionsfabrikens produkter innehåller en Smutsknäckare som tar hand om kalk i vatten och smuts på ytor, spott på visir, avlagringar och liknade.
Produkterna innehåller även extra mycket tensid. Det lyfter produkten till nya höjder.

Detta gör att biociden inte förbrukas till att knäcka smuts, vätning och rengöring utan kan angripa virus och bakterier med full kraft.

Preparaten har en positiv laddning. positivt laddade. Coronaviruset har en negativ laddning.

Den positiva laddningen gör att bakterierna dör direkt.

Hudvänlig återfuktande handdesinfektion som är skonsam mot händerna vid långvarig användning. Många tror fortfarande att handsprit hjälper mot vinterkräksjuka. Du kan till och med få ett sämre skydd.

Hos desinfektionsmedelsfabriken hittar du handdesinfektion från flera olika fabrikat. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Produkter från Smittstopp säljer också bra.

Företag och vårdinrättningar kan få specialpriser med ett delvis utspätt koncentrat. Normalt kostar det 100 kronor men ett utblandat koncentrat säljs för 20 kronor.

Ett 5 literskoncentrat räcker mycket länge. Många flaskor blir det. Du räddar miljön med en sådan insats. Samt all dieselrök när flaskorna och pumparna och det färdiga desinfektionsmedlet fraktades runt.

Försök att hitta andra vägar. Du kan köpa preparatet på flaska enligt många olika literintervall.

Det gör att desinfektionsfabriken kan leverera.

Nu måste många rengöra visir, då kommer vårt triple action verkande desinfektionsmedel väl till pass. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av. Medlet finns även att köpa som 1-liters koncentrat för den som inte behöver så mycket.

Börja med att späda ut koncentrat med en mängd vatten för att få rätt styrka, sedan kan du använda preparatet på flera olika skyddsutrustningar. Om du hellre vill så kan du köpa ett visirbad.

desinfektionsfabriken.com är startad för att städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.
Köp koncentrat, inte flaskor.

Sortimentet är rekommenderat som bästa val på coronaviruset.info.