Bjud vänner på cola zero och sockerfri sockerdricka för bättre hälsa

Idag vet vi att socker inte är bra. Socker finns i allt. Det mesta godis innehåller socker. Men du kan ju köpa cola zero.

Den som är hälsomedveten kanske kör med en särskild diet där man inte kan dricka och äta hur som helst. Även om det är ok att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka, är det inte särskilt bra att göra det varje dag. Läsken blir avslagen.

Gör egen cola zero hemma

lightläsk

Läsk som köps i butiken blir avslagen efter någon dag. Colan blir snabbt avslagen. Då är den inte god att dricka längre.

Med en läskmaskin så löser du problemet med avslagen sockerfri läsk. Läsken blir exakt som du vill ha den. Köp läskkoncentrat till Sodastream och kör igång.

Det enda du behöver göra är att köpa essenser för sockerfri sockerdricka eller cola zero. Tänk inte på sockret.

Alla tillverkare använder sötningsmedel i sina produkter idag. Du hittar Aromhusets produkter online via allt-fraktfritt.se.

Perfekt för festen

Kanske känner du någon som gillar sockerfri läsk? Alla gillar inte hemmagjord Julmust.

Om det står utan socker så måste det ju vara utan socker. Festen blir en succé med produkter från Aromhuset. Det kommer att väcka förvåning.

Då är det bra att bunkra upp med smakessens. Du kan välja smaker för bubbelvatten eller för läsk.

Sockerfri läsk vid flera tillfällen

Begränsa inte din inneboende skaparkraft när du använder läskmaskinen. Då kan du ju göra den dryck som du känner för just nu. Testa och experimentera. De kan till exempel välja att göra mineralvatten till middagen med lite smak.

Då smakerna är mycket högkoncentrerade räcker det med 2 droppar essens.

När du fått kläm på det kan du experimentera med egna smaker. Alla smaker blir inte perfekta. Det kanske inte är så gott med must i Colan. Läs på innan du börjar blanda.

För mycket smak är inte nödvändigtvis gott. cola innehåll Genom att göra egen läsk spar du in på onödiga kostnader. Du får snabbt den rätta smaken. Då har du alltid din favoritläsk hemma.