Bjud dina vänner på sockerdricka

Det är vanligt med barn på familjedagar. Då spelar rätt sorts läsk stor roll. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Det livar upp bålet.

Sockerdricka är ett säkert kort

Sockerdricka

Alla har druckit sockerdricka som läsk någon gång. Det här är en klassisk svensk dryck. Moderna versioner är lite lättsammare än det som en gång tillagades på svenska gårdar.

Vuxna som barn gillar den. Den är enkel att tycka om. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Aromhusets läskkoncentrat innehåller betydligt mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Du kan köpa produkterna hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Köp koncentrat istället för läsk

Nu kan du göra egen sockerdricka. Du behöver bara rätt smaker. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Var redo när det vankas fest.

Sockerdrickans unika smak kommer från päron och citron. Länge var det Saturnus som var nummer 1 inom sockerdricka. Idag använder Aromhuset samma essen i sina koncentrat.

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Använd då bara mindre koncentrat. Sedan är det bara att blanda. Inga barn ska dricka bål med alkohol i.

Hur mycket mineralvatten kan du dricka?

Det finns ju de som varnar för sockerkonsumtionen och då tycks sockerdrickan vara en dryck som vi ska hålla oss borta från. Men så behöver det inte vara.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Idag är Aromhuset bäst inom sitt område.

Det är inte farligt med mineralvatten. sockerfri sockerdricka Socker är inte bra i för stora doser, annars är det ingen fara. Det beror på hur du konsumerar det. Om man inte äter så mycket socker blir man bättre på att känna smak.

Så serverar du bäst

Tänk på att mycket handlar om presentation. Om du gör läst hemma ser den inte ut som den i butik. Det kan smaka bra ändå. Använd dina finaste glas vid servering.

Du kan chansa att hälla upp i större tillbringare också. Testa och se vad som fungerar. Piffa till det.

Toppa med en bit citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.