Är det verkligen nödvändigt att ta bort lukt?

Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. Fotsvett kan vara en sådan lukt. Men våra kläder och sportredskap är också känsliga för olika lukter. Skulle du verkligen klara av att be någon om att ta bort lukt?

ta

Om ni har en öppen dialog så brukar det gå bra

Det viktiga är att du lägger fram det hela på rätt sätt. Att gå fram till en medarbetare och med hög stämma säga att han eller hon måste ta bort lukt är inte smart. Det kan såra. Du kan sprida dålig stämning på jobbet.

Genom att lägga fram ärendet försiktigt kan du be dem att få bort dålig lukt i skor. Du kan försöka att linda in det. Dålig lukt är inte speciellt roligt.

När samtalet väl kommit igång så kan du föra in samtalet på luktstopparen. Du kan ju alltid rekommendera någon att faktiskt köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Du kan ju passa på att nämna att sprayen också tar bort röklukt.

Om man vill ta bort lukt är det troligt att man också blir intresserad. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. Du kan ju också erbjuda din egen flaska som ett första test.

Vissa sjukdomar kan faktiskt föra med sig vissa lukter. Produkter som Luktstopparen kan fungera även i dessa sammanhang. Den kan både sprayas på kläder och kropp.
Ingredienserna är egentligen bara sodavatten och mineralsalt.

Det är viktigt att uppföra sig korrekt

Tänk på hur ditt beteende uppfattas av andra. Även personer som du känner kan bli sårad av att du ber dem att ta bort lukt. I ett hem så är det enkelt ordnat att ställa fram en spray som kan behandla illaluktande skor och få bort dålig lukt.

Var alltid finkänslig och betänk hur det du säger uppfattas. Men du måste också agera ibland. Det kanske handlar om en person som är helt ovetande. Hos vissa individer kan luktsinnet vara nedsatt. Då kan ett påpekande vara välkommet.

Ta upp det i enskildhet. få bort kattkiss doft
Inte ens föräldrar då det rör syskon. Då kan man hålla skammen nere på en minimal nivå. Du kan ju utgå från dig själv.

Den är helt säker.

Dålig lukt är ingen orsak att också skada miljön. Det finns flera fördelar med att använda produkter som inte är farliga.

Produkter bör inte skada miljön. Den är enkel och skonsam att använda. Ingredienser som mineralsalt och vatten gör att sprayen även lämpar sig som deodorant. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.