Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Det är ingen ide att köpa handsprit mot corona. Tvål är oftast bättre än handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Klart att du ska ha en bra tvål.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Coronavirus kan överleva på plastföremål i tre dagars tid. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Så använder du bakteriedödande spray

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Ditt hem får mindre bakterier på ytor som du använder ofta. Alla tänker inte på handtagen.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Då har du smittan på händerna igen. Men du känner dig så säker med din desinfektion att du kliar dig lite i ena ögat.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Använd handskar om du är ute. Handskarna kan vara avgörande vid en pandemi.

Använd en bakteriedödande spray

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

En antibakteriell spray är lätt att använda. Sprayen tar hand om det mesta. Sprayen fungerar överallt.

influensa

Om du står i ett läge där du måste ta i ett föremål utan handskar är det ju väldigt bra om du har en bakteriedödande spray med dig i fickan eller väskan. Spraya där du finner det lämpligt.

Överdriv inte

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Många kunder gillar Smittstopp. Du kan köpa produkterna online.