Allt-fraktfritt.har sockerfri Julmust med originalsmaken från 1922

Allt fler kolsyrar egen läskedryck som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit enormt på Aromhuset att ta fram en riktigt bra sockerfri julmust. Nu finns den och räcker till på köpet till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiker och varuhus innehåller ca 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart är det jultid igen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läskedryck som dricks en julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiker och varuhus.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter personlig smak. Att man utför en stor och kraftig prestation för miljön är en extra bonus.

Det finns smaskig anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läskedryck. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett vis som passar dig bäst. Därutöver så funkar de fint med alla sorter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter drickfärdig sockerfri Julmust.

Julmusten följer Roberts originalrecept för i särklass bästa smak

När du köper Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läskedryck som smakar så som den skall. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Från en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare stil genom att ta minskad mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan nu drygt, en flaska varar till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Det här är vanligt med Zero Cola och Zero Indian tonic, ett flertal konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Oavsett att Zero Cola säljs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Innovativa sätt att bruka smakessenser på

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du tycker att Julmust och Slush ej fungerar ihop.

Aromhuset, som dessutom saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att skapa Slush på någon minut, även sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs till att issörja skall slusha.

Metoden presenteras också den i butiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Så här kan man göra sockerfri Zero Cola slush på minuter, det går lika bra med Zero Julmust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en riktigt stark mixer som är bra på att krossa is
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du får en bra Slush (issörja).
Färdigt.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, ett flertal kan serveras. Denna metod funkar oxå vid fikaställe-servering i mindre skala.

cola

Det här är så typiskt för Aromhuset. Existerar inte en fin vara eller rimlig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer för bubbelvatten, nu kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med någonting helt nytt och jättegott. Projektet kallas Sparkling Max och lär bli omtalat, eventuellt sätta standard hur smaksatt mineralvatten skall smaka i framtiden.

Det är festligt att skapa personlig läsk och du kommer inom kort att upptäcka att du kan göra den idealiska drycken på detta vis. Smaker till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen mixa dessa lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller blanda sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite mer kolsyra kan vara ett råd alternativt så kör du med något coolare inslag såsom apelsin.

Med läskkoncentrat så erhåller du en lemonad som är helt unik, det finns ett komplett sortiment. Till på köpet så kan du kalkylera med att den är nyttigare. På så vis att du drar ned på socker samt på andra onödiga ämnen.

Din familj och vänner kommer att glädjas åt att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt det de känner för!

bordsvattenaromer

Du kommer aldrig att tröttna på dessa hemkolsyrade drycker

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren när du ville ha Julmust och inte kunde hitta detta då butikerna inte saluför. Eller så anser du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är så smaskigt. Med läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha när du vill ha den.

Därjämte så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden skifta arom och så kan du ändra styrka så att det blir mer eller mindre läskedryck eller mer eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du får vad som krävs

Då du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara klokt att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens galej med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får billig läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan anskaffa i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat finns på har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. billig hemläsk zero julmustkoncentrat Det blir delikat dryck till maten, för mellanmålet och då du bara känner för något som smakar smaskigt och inspirerande.